torsdag 24 januari 2008

Har det hänt något?

En timme efter jul ska dagen ha blivit en månad längre, men det har jag inte märkt. Det set fortfarande jävligt mörkt ut.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag noterade i morse när jag åkte till jobbet att det idag börjat gry när jag åker, till skillnad från i måndags :)

Anonym sa...

Jodå, nåt har hänt. Märkte det när jag åkte till jobbet i morse.
Himlen ljusnade ordentligt bakom mig så det var nästan ljust när jag kom fram.
Första gången på länge!

Hundblues sa...

Ja, rimligen borde det väl vara som ni säger, men problemet är väl dels mitt dåliga minne och dels det faktum att jag åker till jobbet vid så olika tider så jag har ingen fast referenspunkt att jämföra med. Det blir lättare när det börjar ljusna ungefär när man stiger upp. Då märks det mycket lättare.

Anonym sa...

Men vad har du skrivit egentligen ???? Timme efter jul ?och hur kan en dag bli en månad längre =)

ulrika sa...

Gick ut med hunden i morse och såg att det börjar bli ljust i horisonten. Solen har visat sig i Luleå idag och det har varit strålande vackert dag (tack och lov efter gårdagens oväder som gav oss mängder med snö)Gick tidigare från jobbet och fick se en underbar himmel med solnedgång och dimma (vet inte vad det är för fenomen med minusgrader och en dimma mellan jorden och himlen nån sorts fukt som samlas såhär vid kusten då det är kallt ute). Åkte till Stina min kompis som har 40 års fest imorgon för att hjälpa henne med alla förberedeser inför morgondagen och fick njuta av en vacker solnedgång vid Luleälven. Nu vaknar jag efter vinterdvalan och kliver ur mitt vinteride.

Anonym sa...

Här ljusnar det med en timme i veckan nu, och det märks ganska väl.
Snart kan vi gå "afterworkprommisen" hemma i skogen!!!!!!!
Det duuu .....

Hundblues sa...

Jomen, nu är klockan halv fem och det är inte helt mörkt ute, så nog har det blivit ljusare ute.

Ulrika, solnedgång med dimma, det låter underbart. När får vi se bilderna? Det är viktigt med dynamiken i livet. Kanske att om man upplever det totala norrländska mörkret på vintern så uppskattar man ljuset mycket mer på sommaren.

Karin jag vill också kunna gå "hemma i skogen". Men det är lite svårt i våra kvarter

Anonym sa...

Du bor på fel ställe P, bara att konstatera .......

Hundblues sa...

Njae, fel och fel. Ur många aspekter är det väldigt rätt. Jag har till exempel väldigt nära till jobbet. Men visst, det är lite långt till er, men frågan om det bra är mitt fel.