söndag 6 januari 2008

Besöksstatistik

HURRA! Idag har jag besöksrekord. Det förra låg på 27 stycken, och nu har jag 28, och dan är inte slut än (men snart i och för sig). När jag började blogga i juli förförra året tog de nästan en månad innan jag hade så många som 28 besökare på samma dag.

Det som fortfarande förvånar (och naturligtvis stör) mig är att min gamla blogg hade 241 besökare igår och 214 idag. Varför kommer inte alla dom hit? Nåväl vem bryr sig? (Jag såklart)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med att det är konstigt. Du har ju inte blivit mindre intressant bara för att du bytt bloggpotal.
En annan sak som kan tyckas märkligt är att om man har så många som upp mot 300 besökare (som du haft) per dag så blir det ändå inte fler kommentarer än om det är 50 st. Vad beror sånt på?

Hundblues sa...

Ja, det där med kommenterandet är konstigt. Men det kanske är så att till varje blogg finns en grupp människor som kommenterar, och när man lämnar en kommentar i en sådan blogg om man inte tillhör gruppen, känns det som om man tränger sig på. Men så är det ju inte. Kommentarer är ju detsamma som bekräftelse, och det är ju det man vill ha.

Anonym sa...

Min blogg har ingen besöksräknare, så jag har ingen aning om hur många besökare jag har. Skulle varit kul att veta hur många som läser i bloggen.

Har räknare på hemsidan, men tror att många går in på bloggen direkt.

Visst är det kul, när någon lämnar en kommentar.

Hundblues sa...

Yvonne, kan du inte lägga till en besöksräknare? Det går om man kan ändra i html-koden till bloggen. Och som sagt, himla kul när någon kommenterar.

Anonym sa...

Ingen aning. Hur kan jag kolla det? Vet du?

Hundblues sa...

Nej, jag vet inte riktigt. Jag var inne på blogtowns testblogg för att se om jag kunde hitta något. Det kunde jag inte. Men det betyder egentligen inget annat än att jag inget kan. Att jag fått till det på min blogg är ett under. Vad man skulle kunna roa sig med är att besöka en massa bloggar på blogtownportalen och se om någon har lyckats få till en räknare. I så fall kanske man kan lista ut hur dom gjort. Men som sagt, egentligen kan jag inte sånt.