tisdag 1 januari 2008

Dagboksblad 1 januari 2008

Nytt år, ny blogg och lite förändringar i bloggandet. Jag har till exempel bestämt mig för att inte längre skriva hunddagbok, enbart, utan kanske lite mer. Jag har visserligen ibland gjort så tidigare också, men i och med att jag nu bestämt det, blir det mer legitimt att inte bara skriva om hunden. Därför byter jag också namn på inläggen från Hunddagboken till Dagboksblad. Och här kommer det första.

Dagen började, inte helt ovanligt när det gäller helger, så fort klockan passerat tolvslaget. Som redan nämts var Ia inte speciellt berörd av allt skjutande kring tolvslaget. Ett konstant skjutande berör henne uppenbarligen mycket mindre än en enstaka smällare. Efter raketorgien fortsatte vår nyårsfest och vi spelade spel och käkade räktoast till bortemot halv 2. Sedan åkte gästerna hem och vi gick så småningom och lade oss. Något som fortfarande förvånar mig är att Ia vägrar gå och lägga sig för natten så länge familjen är vaken. Om jag sitter ensam kvar vid datorn en kväll går Ia och lägger sig, men inte om hela familjen är uppe.

En morgonpromenad med Ia blev det framemot halv tolv. Då gick vi en sväng på golfbanan igen. Men idag var det inga som spelade golf. Troligen beroende på att det snöande. ÄNTLIGEN fick vi ha golfbanan för oss själva. Men återigen har det blivit dagens enda promenad, för nu i kväll har det skjutits en hel massa. Frun var ute med Ia före middagen, men valde att raskt komma in igen. Inte för att Ia är rädd, utan för att hon inte ska bli.

Nu ska vi försöka aktivera Ia lite grann, och sedan är det läggdags.

Inga kommentarer: