söndag 18 januari 2009

Dagboksblad söndag 18 januari 2009

Vaknade och var fortfarande jävligt förkyld, men i stället för ont i halsen hade jag snuva och ont i huvudet. Inge bra. Jag avstod hundpromenaden.

Efter frukost åkte fru och äldsta dotter för att titta respektive spela basketmatch. Jag ägnade mig åt att spela gitarr.

När dom kom hem fikade vi och sedan försökte jag mig på en hundpromenad.

Eftermiddagen ägnades åt lite olika saker. Jag ägnade mig åt att spela gitarr.

Småningom blev det dags för middag, och sedan ägnade folk sig åt lite olika saker. Jag ägnade mig åt att spela gitarr, men först efter att ha satt en deg.

Kvällsfika följdes av brödutbakning och ytterligare TV-tittande. Jag ägnade mit åt att spela gitarr.

Nu är bröden färdigbakade så jag ska koka te och så blir det te och smörgås på sängen. Och jag har jävligt ont i fingertopparna till följd av allt töjande av gitarrsträngar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle precis säga att det var tur att fingrarna mådde bra så du kunde spela i alla fall. Nu mår dom då tydligen inte så bra :)

Anonym sa...

Jag förstår att fingertopparna ömmar. :-)

Hundblues sa...

Breezie, fingrarna har roligt så dom återhämtar sig snabbt.

Yvonne, att du förstår tyder på att du är insatt. Men har du tänkt på att jag spelar Blues. Utöver att spela på stålsträngar ska strängarna dessutom töjas, och det gör det ju inte mindre smärtsamt. Och inte mindre roligt heller, så det jämnar ut sig.

Anonym sa...

De gånger jag har spelat gitarr, har det inte töjts i några strängar. Men sonen har töjt strängar i många år. Men han haft haft en svaj att töja med också.

Hundblues sa...

Yvonne, din son är proffs. Han har väl pansarbeklädda fingertoppar vid det här laget. Men svajarm är fusk. Hälsa honom det.

Hundblues sa...

Föresten, svajarm är inte Blues. För mig är svajarm är 60-talets gitarrgrupper; Shadows, Spotnicks, Ventures, Violents, etc. Och så är det lite dansband också.