fredag 2 januari 2009

Dagboksblad fredag 2 januari 2008

HA! Jag har semester, det har inte frun. Jag steg upp halv nio, hon steg upp klockan 6!

När jag hade käkat frukost gick jag en promenad med hunden. Sedan förlöpte dagen ganska stillsamt. Det har druckits en och annan kopp kaffe (både vanligt och espresso), jag har pillat lite med bilder framför datorn, jag har aktiverat hund, jag och hund har sovit middag och jag har smygtränat lite på de nya SingStar-skivorna vi fick/köpte i julklapp. Jag har fortfarande svårt att komma över att jag, som är den enda i vår familj som kan ta betalt för att jag sjunger för folk, ska vara sämst i familjen på Singstar.

Efter middagen tittade vi på På Spåret, sedan Uppdrag Varité (inspelat sedan tidigare). Uppdrag Varité är Carl-Einar Häckners varité från 2007. Han är idag sveriges kanske främste förvaltare av den gamla varité-kulturen, som tyvärr verkar vara utdöende. Varité är en förnämlig blandning av humor, musik akrobatik, trolleri, etc, och Carl-Einar är både en förträfflig trollkarl och och just förvaltare av denna anrika tradition.

Kvällen avslutas med en stund framför datorn. Godd Najt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han ä la för goooo .......
Jag fastnade framför TV:n och såg hans varité jag med !!!!
Vi såg den live en gång på Liseberg, -04 tror jag det var, han är ju bara för bra.
Go´fortsättning på er !!!!!
Kramen

Hundblues sa...

Han har alltid tillhört mina favoriter bland svenska underhållare. Trots att han började sin bana i TV genom att snorta in en kondom i näsan och sedan plocka ut den ur munnen. God fortsättning på er själva.