torsdag 3 juli 2008

En utmaning att svara på (nästan)

Jag har blivit utmanad av Ulrika. Helt OK, men lite synd att bloggutmaningsvärlden är så liten, för jag har redan svarat på denna utmaning tidigare. Två gånger till och med tror jag. Men vi kör igen.

Ni utmanade kan kopiera detta: Varje utmanad börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna. (dessa)Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit valda och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...La famiglia har blivit utmanad av lagottotito.
Att avslöja : 6 underliga/egendomliga saker om mig själv.

  1. Har inte varit en dag på jobbet utan slips sedan 1994.
  2. Är femte generationen organiserade nykterister (detta är egentligen inget varken egendomligt eller underligt tycker jag, men det tycker nog de flesta andra)
  3. Har närmare 200 kokböcker (har inte räknat dem på länge, men senast var dom väl runt 170)
  4. Har varit gift med samma fru i över 20 års tid (detta borde inte vara varken underligt eller egendomligt, men i dagens samhälle käns det som något udda)
  5. En favoriträtt är stekt falukorv med stuvade makaroner och lapsangte.
  6. Saknar helt, och jag säger HELT intresse för historia och historiska händelser.

Dock väljer jag att bryta utmaningskedjan här. De flesta jag känner har redan blivit utmanade. Men det står var och en fritt att plocka upp utmaningen efter mig.

Inga kommentarer: