måndag 25 februari 2008

Jag bestämmer, för jag har dambyxor

Idag har jag haft möte med de idioterna som hade mage att klaga på min projektorganisation förra veckan. Slutsats: Antingen är jag fullständigt oresonabel och vägrar lyssna på andra. Eller också är jag en ruskigt bra förhandlare som kan förhandla mig till det jag vill ha. Eller också har jag helt enkelt rätt!! I alla fall gav dom sig, och jag får behålla min projektorganisation. (Klokast för alla, för det är den enda som fungerar)

Fy fan va ja e bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det härligt att kamma hem en seger. Men det där med dambyxor förstår jag inte.

Jag läser just nu en bok om jämställdhet av Liza Marklund och Lotta Snickare, (som ska gå runt på hela företaget) där det framgår att dambyxor (el kjol) inte är en fördel i arbetslivet om vill "komma upp" sig.

Anonym sa...

jag ahr alltid dambyxor...tycker inte ja får bestämma särskilt mkt...
(det var f-n va den där koden är låååång, är det bara jag el blir den bara längre?)

Hundblues sa...

Yvonne, du har uppenbarligen inte sett filmer Att angöra en brygga. I den filmen sitter Lars Ekborg i dambyxor och säger någonting i stil med "Jag bestämmer för jag är kapten" och någon kontrar med "Du bestämmer för du har dambyxor".

Mos mor, problemet kanske är snarlikt för dig. Troligen har inte de du försöker bestämma över heller sett filmen.

Om koden vet jag ingenting, men än att jag kan ta bort den. Jag kanske skulle göra det.

Anonym sa...

Jag har sett filmen någon gång för länge sedan, men den sekvensen har jag inget minne av. Minns inte särskilt mycket av filmen alls, vid en närmare eftertanke. ;-)