måndag 11 februari 2008

Dagboksblad 11 februari 2008

Som sagt, dagens höjdpunkt var nog när jag fick reda på att jag är önskvärd på en av de tjänster jag sökt. Nu ska jag bara fundera på om jag verkligen vill ha den. Det allra viktigaste var naturligtvis att bli utvald, det är ju en bekräftelse om någon. Jag måste kanske inte nödvändigtvis ha jobbet. Ska fundera på det tills i morgon då jag ska träffa nye chefen.

När jag kom hem från jobbet berättades det att Ia hade smitit ut från tomten. På något sätt hade hon lyckats komma, antingen över eller under staketet. När jag gick runt nu i kväll för att hitta var, kunde jag inte förstå hur hon kommit ut. Hmmmm.

Förresten förra veckan när jag hämtade Ia på dagis väldigt sent en dag, berättade dagisfröken att Ia hade varit lite sur. Den ena hunden efter den andra hade fått gå hem, men inte Ia. Till slut stod hon vid grinden ut från hagen och morrade åt de hundar som fick gå hem.

Efter middagen gick jag en promenad med Ia. Under stundom uppförde hon sig riktigt bra i kopplet, och emellanåt inte alls. Tur man har lite att jobba på, vad skulle man annars göra?

Nu ska jag dra mig tillbaka för att läsa några gamla fototidningar och dricka te.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!
Till att du är efterfrågad!!!
SKÖN bekräftelse att få :-))

Sov på saken och njut av att kunna välja!

ulrika sa...

Grattis till nya jobbet! Tänk att vara eftertraktad av både jobbet och hunden!
Ligger hemma i feber ont i huvet o kroppen, tur man har datorn så att man kan surfa runt lite.

Hundblues sa...

Tack Yvonne och Ulrika. Jo, det är inte illa att vara eftertraktad av både arbetsgivare och hund.

Ulika, ta det lungt och krya på dig.

Anonym sa...

Grattis till erbjudandet

Hundblues sa...

Tack Hannah.