söndag 24 februari 2008

Dagboksblad 24 februari 2008

På väderleksrapporten i går kväll hade dom hotat med dimma nu på morgonen, men när jag vaknade klockan sju var det fan ingen dimma. Och ingen sol heller, så då fanns det ingen anledning att gå ut och fotografera. Det var det lika bra att somna om igen. Men bortemot elva hade vi lyckats byta ut morgonrocken mot hundkläderna och begav oss bort till golfbanan. Ingen tantklubb idag, men väl en jävla massa golfspelare. Detta trots att banan inte är öppen ännu. Efter lite frispringande för Ias del gick vi så småningom hemåt. Och då började köksarbetet. Baka honungsbröd, baka lantbröd, göra en Tiramisu, göra köttfärssås till middag och slutligen göra jordgubbsglass.

Sedan har vi plågat hund. Vi har kammat och klippt hennes framben och klor. När detta var gjort var det dags för eftermiddagspromenad, och jag fortsatte baka och göra middag. Efter middagen har familjen tittat på film (himla mysigt att göra tillsammans en söndagskväll) och sedan har vi bastat och nu är det dags att slagga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en kanon söndag enligt mig ;)

Anonym sa...

Det lät väldigt gott...får man komma på middag? Lät som ni överlag hade en riktigt mysig "kvalitets" dag! catrin

Hundblues sa...

Catrin, så fort du är i Stockholm är det bara att du hör av dig så ska vi nog ordna lite middag. (Ja du också Breezie)

Och ja, det blev en underbar dag, med lite tidigare middag så man gott hann med både filmmys med familjen och ett bastubad