söndag 17 februari 2008

Dagboksblad 17 februari 2008

......förresten glömde en sak när jag skrev igår. När vi tittade på melodifestivalen åt vi chips (såklart). Ia fick smaka ett, och det föll henne uppenbarligen i smaken. Jag låg på golvet framför TV:n och när jag åt chips stod Ia på mig och försökte stjäla mina chips ur munnen på mig. Jag tror hon tycker om chips.

Dagen började utan promenad idag, för vi väntade ju promenadbesök. Efter frukost, när vi som bäst stod och ryckte hår ur Ias öron kom Hannah och Tristan. Då begav vi oss iväg till golfbanan. Dessvärre var det alldeles för mycket både folk och människor där, men det gavs i alla fall lite tillfälle för Tristan och Ia att springa lösa. Och det verkade dom gilla. Lösa hundar är glada hundar. Sedan gick vi hem och fikade. Och pratade. Och sov. (Ia och Tristan, inga andra.) Hur trevligt som helst.

Så småningom blev det dags för middag. Den hade jag påbörjat redan i går kväll. Det skulle nämligen bli tjälknöl på älgstek. Det var inte dumt. Tjälknöl är otroligt gott. I synnerhet på älg. Efter maten har vi klippt hund. Delvis. Hon är klippt på huvudet, och ser alltså inte lika vildvuxen ut som på bilderna nedan. Och nu börjar det dra ihop sig till kvällen.

Inga kommentarer: