torsdag 7 februari 2008

Dagboksblad 7 februari 2008

Idag har jag varken hämtat eller lämnat hund, men jag är lika jävla trött ändå. Det var ju ett under att jag vaknade i tid på bussen just innan jag skulle kliva av. Efter middag och vila har jag masat mig runt byn med hunden i andra änden av ett koppel, och strax blir det fika och en godnattsaga innan jag somnar.

Idag har jag klarat av den tredje intervjun inför det jobb jag sökt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, för det första han sa, var att det inte var någon intervju, utan han ville berätta hur han ser på ledarskap, och kanske resonera lite med mig. Och visst, han pratade större delen av timmen, men han ställde ändå frågor som han ville jag skulle besvara. Frågor som säkert skulle vara lite knepiga tyckte han. Men av kommentarerna jag fick, var mina svar i linje med vad han förväntade sig. Och det är väl klart att hans intryck också vägs in när dom ska välja ut vem dom vill ha till chef. Det var sagt att det skulle vara klart denna vecka. Betyder alltså i morgon. Eller också var det inte sant, utan dom grunnar över helgen. Vi får väl se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Breezie håller tummarna för din skull ;)

Anonym sa...

Det där med ledarskap tycker jag är en spännande/viktig fråga på en arbetsplats. Väldigt roligt att diskutera och vända och vrida på. Så många olika åsikter folk har om just det ämnet. Då är det ju bra om ni är inne på samma linje från början. Bra start.

Hundblues sa...

Tack Breezie, vi får se om det hjälper.

Visst är det spännande med ledarskap. Det är därför mitt yrkesliv har bestått av chefs- och projektledartjänster. Och om jag nu ska byta tillbaka från projektledare till chef så finns det nog extra stor anledning att fundera mer över begreppen chef respektive ledare. Men roligt är det.