tisdag 19 juli 2011

Dagboksblad tisdag 19 juli 2011

Steg upp som vanligt och drack en kopp kaffe. Dagens plan var att åka till Tirups Örtagård strax utanför Staffanstorp och träffa bekanta från Malmö klockan ett. Men mitt under frukosten ringer dom och önskar träff redan klockan 12, eftersom dom behöver träffa veterinären klockan 2. Ok säger vi och sätter full fart. Allt går perfekt och vi kommer iväg i hyfsad tid. När vi kört i ungefär en kvart börjar jag fundera på var min plånbok är. Jag kommer fram till att den troligen är kvar i husvagnen. Och vi finner det klokast att åka tillbaka för at hämta den. När vi hittat den och åter ska börja köra mot Tirup har vi inte riktigt lika god tid på oss. GPS:en säger 1 timme och 20 minuter. Jag kör. På dessa 80 minuters planerad färd lyckas jag ta in 15 minuter. Hur fort jag körde berättar jag inte för någon, i synnerhet inte för våra vänner vi träffade, för bägge två är poliser och en av dom är trafikpolis.

Tirups örtagård är ett fint ställe och det blir en väldigt trevlig stund tillsammans. Emellertid måste våra vänner så småningom åka hem för att möta veterinären, och vi sätter kurs mot Malmö. Vi promenerar runt i Malmö och besöker en park att kissa i. (om man är hund.) Och sedan letar vi upp en restaurang att äta middag på. Vi hade tur, den vi valde visade sig vara väldigt bra. Sen åkte vi hem.

Vi hinner hem till morden i Midsomer, så det tittar vi på, och sedan är det i princin sovdags. Jag ska bara titta på dagens bilder först.

Inga kommentarer: