lördag 5 april 2008

Dagboksblad 5 april 2008

Nu börjar det likna någonting. Med vädret alltså. Därför plockade jag fram mina vespor idag. Både 50cc och 125cc. Jag drog en repa på 50cc, åkte och tankade och fyllde på luft, och så körde jag en sväng. Skönt!! Den stora Vespan ska jag dra igång i morgon. Och så snart jag hinner ska jag åka in till Vespaservice (en av de bästa Vespahandlarna i Stockholm) och byta in mina bägge Vespor mot en modell större, 250 GTi.

Medan jag roade mig med Vesporna var fru och hund ute på långpromenad. När dom kom hem var dom TRÖTTA! Till middagen kom en av mina arbetskamrater. Innan han kom bestämde vi oss för att testa en liten grej. Ia har ju en egenhet att skälla ut alla som kommer in till oss, men nu var Ia och frun ute och mötte min arbetskamrat redan på garageuppfarten, och si, det blev en helt annan sak. Ia skällde inte ett endaste dugg. Och egentligen är ju det precis enligt vad läroböckerna lär ut, så det var väl inget konstigt att det fungerade.

Efter middagen begav vi oss (förutom Ia och yngsta dottern som stannade hemma, och äldsta dottern som var på distriktsårsmöte i UNF (Ungdomens NykterhetsFörbund)) iväg till Stampen för att lyssna på lite god rockabilly från Västeråsbandet Go-Getters. Rockabilly är ju inte Blues, men man kan inte käka oxfilé jämt. Och även hamburgare är gott. I synnerhet om den är vällagad. För er som inte kan stilla er nyfikenhet förrän ni fått höra lite god rockabilly, är det bara att föja denna länk. Sent kom vi hem, och trötta var vi, men jävligt nyktra. Och vi kommer må himla bra i morgon bitti, vilket är mer än vad man kan säga om några av de andra besökarna på Stampen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att Ia ska sluta löpa så att vi kan ta långa lagottoprommisar tillsammans. Och jag väntar fortfarande på att ni ska meddela ett datum om när ni har tid att bli bjudna på mat... Vi har ju lite att bjuda igen..

Anonym sa...

nä ni var väl pigga, ni hade ju druckit kaffe säkert!
-_Vespor va härligt! De är så fina, som små smycken! vilka färger?

Anonym sa...

Du fyllde väl på med sommarluft .............
Ha en bra dag och hälsa hela La Famiglia!!!!!

Hundblues sa...

Hannah, jag har nog inte uppfattat att ni väntar på ett datum från oss. På fredag är Ia välkommen till dagis igen, så då kan hon väl anses ha slutat löpa. Det betyder att promenader tillsammans är fullt möjliga nästa helg. Men om vi ska ha Ia och Tristan i lösa i samma rum kanske man borde vänta ytterligare en vecka. Eller?

Catrin, Coca-cola och kaffe. Visst är Vespor fina, men eftersom jag inte kan mecka en Vespa befattar jag mig bara med nytillverkade. Men faktum är att de håller stilen tycker jag, och andas fortfarande orginaldesign.

Karin, klart det var sommarluft jag fyllde på. Då svävar Vespan liksom som på sommarmoln.

Anonym sa...

Nästa helg jobbar jag + att vi har besök av svärföräldrar. men helgen efter kanske? om jag inte åker till mamma och pappa. Måste ju byta till sommardäck..
Jag har ju sagt tidigare att ni skulle se över ett datum. Du skulle höra med frugan...

Hundblues sa...

Hannah, jag sa inte att du inte hade sagt, jag sa att jag inte uppfattat (eller möjligen glömt bort). Men helgen 19-20 går bra så vitt jag vet. Helgen därefter är vi nog borta och sedan är vi nog i Göteborg. Sedan är det 10 maj, och det kanske går bra. Eller jobbar du då?

Anonym sa...

du glömde skriva vilka färger!!

Hundblues sa...

Catrin, vilka färger på vad?