fredag 4 april 2008

Dagboksblad 4 april 2008

Fy fan vilken dag. I alla fall mätt på ett visst sätt. När jag kom hem från jobbet föll jag ihop i soffan och sov i drygt en timme. Uppenbarligen har dagen varit oerhört ansträngande. Åkte till jobbet tidigt i morsen, satt i möte i två timmar, åkte hem, promenerade hund i 1,5 timmar, käkade lunch, försökte jobba lite, åkte tillbaka till jobbet, satt på möte en timme, skrev en rapport och åkte sedan hem. På vägen hem var jag så jävla trött så jag höll på att somna flera gånger. Inge bra när man kör bil.

När jag piggnat till lagade jag middag, röjde köket, slapp gå ut med hunden eftersom frun kommit hem igen och kunde göra det, läste en bok och sedan var det dags för så ska det låta. Nu ska vi dricka en kopp kaffe, äta nybakade maränger (det blev en massa äggvitor över när jag gjorde Wallenbergare till middagen) och kanske en bulle, och sedan tänker jag nanna kudden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas helgen blir lugn o avkopplande då för det är inge bra o hålla på o somna i bil, varken för dig eller dina mötande trafikanter!

Anonym sa...

Oj då, du kanske håller på att bli sjuk. Hoppas det bara var fredags trötter som hälsade på.

Hundblues sa...

Catrin, jag ska se till att helgen blir lugn och avkopplande, för nästa vecka ska jag börja köra Vespa till jobbet, och då är det ännu sämre att somna.

Breezie, jag vill nog tro att det bara var fredagströtthet. Efter de senaste två veckorna är det inte så konstigt om man är trött.