söndag 23 mars 2008

Kort rapport från Lilla Stockholm

Alltså jag och minne, en utförlig rapport från Lilla Stockholm tror jag man får vänta på tills Hannah kommit hem från jobbet (dvs sent i kväll eller i morgon bitti). Jag minns bara det allra närmaste. Och det viktigaste. Att Ia INTE fick sin fjärde tvåa på raken. Hon fick en slät etta och kom fyra i sin grupp (sist av alla med ettor). Resten av hundarna i sällskapet (Basta, Fixa, Tristan, Jazz och Flay minns jag inte med säkerhet hur det gick för. Bäst gick det väl för Flay vill jag minnas.

MEN, det allra viktigaste var ju att få träffa Hannah, Lotta, Karin och Lars, och där var det fan inga tvåor. Umgänget var helt klart värt både HP och ck. Och eftersom jag hade bakat, tyckte jag även att kaffebrödet var värt i alla fall en etta.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den lilla rapporten. Jag sitter här med utställningsabstinens och blir så glad för minsta lilla info. Framför allt jättekul att Ia fick en 1:a igen äntligen. Grattis!

Anonym sa...

orkar inte med någon läges rapport i dag., kansk ei morgon kväll. Som vanligt var det roligt att träffa er. Och tusen tack för hjälpen med hemforsling av Tristan.

Hundblues sa...

Tack Mia. Näe, ettan satt inte helt fel.

Men så går det Mia när man inte masar sig till Stockholm. Och du kan ju inte skylla på att du inte hade någonstans att bo.

Hannah vi väntar tålmodigt på din rapport. Det är ju ändå du som har bäst koll. Vad gäller hemforslandet av Tristan var det ett rent nöje. Och vi passar på att hjälpa till så mycket vi kan, så att ni står i stor skuld till oss den dan vi verkligen behöver hjälp ;)

Anonym sa...

å det låter som ni hade jätteskoj!!
med taxar med vita fläckar på bröstet o knastofsar på huvudet av alldeles för mjuk sort göres inget besvär av att gå på en utställning för vi är icke önskvärda...förutom i mattes hjärta då.

Hundblues sa...

Nu tycker jag inte malte och snoken ska vara så kategoriska. Det finns massor med folk på en utställning med hundar som till och med jag ser inte kommer gå speciellt långt. Men likväl åker dom dit. Varför då tro? Jo, för allt det andra. I ringen är man ju max tio minuter under en utställning, så det är för de andra fyra timmarna och femtio minutrarna man är där. För att umgås, titta på fina hundar och fika. Och detta gäller nog både hundarna och ägarna.

Anonym sa...

Dina bakverk är värda minst ett Championat!!!!
Tusen tack!!! för gott fika och trevligt sällskap, hoppas att vi ses snart igen ...........

Hundblues sa...

Karin, man måste väl få tre cert innan man blir champion. Men i så fall vill jag allt klassa umgänget som BIS. Och jag hoppas också vi ses snart igen. Och det inte bara för att Lars kanske då har en blixt till mig ;)

Anonym sa...

Grattis till ettan!!
Visst är det skönt när man kan bli glad åt en sån siffra.

Hundblues sa...

Tack Helena. jovisst är det bra att man kan bli glad åt en sån enkel sak. Då finns det ju mycket som kan glädja en här i livet.

Anonym sa...

Nej jag kan inte skylla på att jag inte har nån stans att bo. Men att det är lååångt till Stockholm.

Hundblues sa...

Mia, sant. Eller det är i alla fall sant att det är långt mellan Stockholm och Skåne. Och det är jag den förste att beklaga.

Anonym sa...

Grattis till ettan och en trevlig dag.

Var ställer ni ut nästa gång?

Hundblues sa...

Tack Yvonne. Jag vet inte riktigt var nästa utställning blir. Vi tänkte klippa ner pälsen nu så vi får se när den vuxit ut igen. Men framför oss ligger ju Västerås i april (tror jag inte) Österbybruk i maj, och Avesta, också i maj tror jag. Men som sagt, vi får se.