måndag 24 mars 2008

Dagboksblad 24 mars 2008

Så har då påskens sista dag gått till ända, och det har den gjort i musikens tecken. I morgon ska jag ut och sjunga och spela gitarr på ett "kulturkafé för daglediga". Det är IOGT-NTO som varje tisdag arrangerar ett kulturkafé. Man blir underhållen på något sätt, föreläsning eller musik i någon form, och så kan man dricka kaffe och äta smörgås. Så jag har ägnat måndagen åt att bestämma vad jag ska sjunga samt repeterat de sångerna.

I övrigt har dagen också bjudit på snöfall och hundpromenad. Samtidigt. Men det struntade vi i, och gick en tvåtimamrspromenad i alla fall.

Dessvärre har jag inte hunit mecka några bilder, varken från påskfirande eller hundutställning. Men det kommer, lugn bara lugn. Frågan är bara när. Veckan som ligger framför oss är fan inte att leka med. För det första får ju inte Ia vara på dagis eftersom hon börjat löpa. För det andra åker frun till Dannmark tisdag eftermiddag, kommer hem onsdag kväll, åker till Finland på begravning på torsdag kväll och kommer hem måndag morgon. Som om detta inte är nog, åker barn med sin farmor och farfar till landen i morgon kväll och kommer hem fredag kväll. Gissa vem som får vara hemma och ta hand om hund?

6 kommentarer:

Anonym sa...

ni har väl nån liten betjänt i gömmorna som ni kan skrapa fram...? jasså inte det...

Hundblues sa...

Nä, vi har ju inte det.

Anonym sa...

inte vi heller..å ja blir lika förvånad varje gång..i så fall kunde denna/denne ha gjort min deklaration efter den varit ute med Ia...o så bra det skulle ha löst sig...

Hundblues sa...

Catrin, vi kanske skulle annonsera gemensamt efter en sådan person.

Anonym sa...

Varför kan inte Ia följa med till landet!!????
Så kan du va´ gräsänkling på riktigt vettja ......

Hundblues sa...

Skulle Ia följa med till Landet? Då skulle jag ju bli helt ensam. Det skulle ju inte gå alls.