måndag 10 mars 2008

Dagboksblad 10 mars 2008

Idag har vi fått tillbaka bilen. Skönt med en bil som i alla fall svarar när man trycker på gasen. Och dom hade tvättat hela bilen också. Fantastiskt. Nu skulle den bara behöva städas på insidan också.

Och fortfarande har inte Ia börjat löpa, så det var dagis i dag också. Jag hämtade. I den nylagade och nytvättade bilen. I morgon bitti åker frun till Finland och kommer hem på onsdag kväll. Och med det får jag två urjävliga dagar. I morgon eftermiddag ska jag följa med yngsta dottern till tandläkaren kvart över fyra. Sedan ska jag hämta hunden och köra hem henne. Sedan ska jag till stan på ordensmöte, och vara där senast halv sju. Kan bli svettigt. Men det är ändå bara förordet till onsdagen. Då ska jag åka till Göteborg i tjänsten. Planet går 7, så jag måste vara där senast halv sju. Så ska jag lämna Ia på dagis; dom öppnar sju. Kan bli knepigt att hinna.

Ikväll har jag varit på ordensmöte. Nu ska jag mecka med lite bilder och sedan gå och lägga mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

var bilen glad o komma hem? hade den gråtit?

Hundblues sa...

Det kanske var tårarna som hade gjort bilen så ren. Annars tror jag den var extra glad att få bli tvättat och ompysslad av folk som tycker bilar är roligt. Så det vete nog fan om det tyckte om att komma hem.