måndag 17 mars 2008

7 sorters kakor igen

Det börjar närma sig lilla Stockholm, och jag undrar hur det blir med fikandet. Finns det några lagottoägare som vill vara med och fika? Finns det några lagottoägare som vill bidra med något till fikat? Finns det några presumtiva lagottoägare som vill vara med och fika, och finns det andra trevliga hundägare som vill vara med och lagottofika?

14 kommentarer:

Anonym sa...

det är trevligt med 7 sorter men jag har avsagt mig kakor nu ett tag...fast å andra sidan var jag inte bjuden heller...

Hundblues sa...

matte, det finns fler som avsagt sig kakor men är med i alla fall. Man kan ju umgås och dricka kaffe eller te. Men klart som fan att du är bjuden, fast jag räknade inte med att du skulle vara i Stockholm över påsken. Men OM du är det, är du välkommen till lagottoringen så ska vi bjuda dig på fika.

Anonym sa...

Vi kommer P !!!!! Vi vill fika !!!!
Bara så du vet ........

Anonym sa...

nä vi e ju inte i sthlm men man vill ju va meee på ett hörn iaf...
är det till o känna till bakverket "japan"? ja mumsa det på kondis (hrm...var det inte jag som hade avsagt mig...erhm)i sjöbo härom dan o ville uppbringa recept el bild på eländet o en fågel viska till mig att du vet allt om bakverk...

Hundblues sa...

Alltså jag må ha närmare tvåhundra kokböcker av olika slag, men inte en enda innehåller något recept på japan. Det kan ju finnas olika namn, men jag känner inte heller igen din beskrivning av bakverket. Jag återkommer om jag stöter på det.

Hundblues sa...

Basta och Fixa, jag räknade med er. Vad vill ni ha? Bullpapper liksom Ia? Eller något annat gott?

Anonym sa...

Näääeeeee har du inget bättre att bjuda på ........ vi äter allt!!!!
Vi försöker bearbeta husse att följa med men han har så svårt att bestämma sig. Vi har t o m lockat med ditt trevliga sällskap!!!!
Nu återstår bara att vänta och se.......

*viskar*
Matte klagar över ont i halsen men vi får inget säga, snyggt om hon blir sjuk lagom till påsk!!

Hundblues sa...

Visst kan vi hitta på bättre saker än bullpapper, men jag trodde det var en lagottodelikatess. Man får lätt det intrycket här hemmavid. Klart det vore roligt om Lars kommer med. Det där sista kan jag ju inte kommentera eftersom jag inte har hört det.

Anonym sa...

Jag vill vara med och fika. men jag vet inte om jag hinner. kanske kan fika under tiden och inte efter.. Försöker övertala J att han ska med och då vill han fika. Men jag tror inte att jag hinner baka något. Och jag är skeptisk till hur bra min ugn är på att baka fina saker till utställningar

Anonym sa...

å du va supergullig som ens tog dig tid o kolla upp det, bockar o bugar, ja dammsög ju nätet men hitta inget så det måste vara rysligt lokal godsak...

Anonym sa...

Jag är inte säker på att jag dyker upp, men det vore hemskt trevligt med lite fika!

Hundblues sa...

Hannah, att du inte hinner baka respekterar jag. Men försök inte skylla på den stackars gasugnen. Du kan ju till exempel slå upp kapitlet Baka Utan Ugn i boken Sju sorters kakor. Frittera lite munkar till exempel. Dessutom tror jag att några som kan vara mer överseende med dåligt resultat på grund av din ugn än vi, finns inte.

Men det är klart vi kan fika under gång bara för att du ska hinna vara med.

Hundblues sa...

Catrin, jag får väl åka förbi Sjöbo i sommar och provsmaka en sån där japan. Problemet med Sjöbo är att jag alltid förknippar det med det där svinet Sven-Olle som vill kasta ut alla invandrare för ett antal år sedan.

Hundblues sa...

Helena, vill du ha fika är det nog bäst du dyker upp. Men säg så här; Det vore hemsk trevligt om du dök upp, och klart du ska få fika då.