torsdag 13 mars 2008

Dagboksblad 13 mars 2008

Fortfarande ingen löpande hund (Däremot en dragande). I kväll har vi ägnat oss åt pälsvård på hunden. Fan, finns det nån lagotto som har så mycket päls som Ia? Man kan ju kamma hur mycket som helst och det lossnar fortfarande hår. Och på tassarna har hon riktigt rejäla tovor. Vi hann inte igenom hela hunden ikväll. Fortsättning följer i morgon. Fan vad jag är trött, nu får det vara nattinatti.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du husliga man om du inte är alltför trött vad vankas det för gott på matbordet ikväll? Snoken är särskilt nyfiken på om ni ska ha snacks!!

Hundblues sa...

AJAJAJ, nu kände jag hur förväntningstumskruven drogs åt alldeles för många varv. Hade du inte frågat hade det nog blivit pizza från den lokala pizzabagaren. Men nu är jag ju tvungen att tänka om. Och då blir det nog flygande Jakob. Snacks? Tja, flygande Jakob innehåller ju jordnötter, så det lär det väl bli. Till Så ska det låta vankas det nog bara kaffe och hembakt kardemummabulle. Vad vankas hemma hos Malte och Snoken då?

Hundblues sa...

Snacks? Jo förreseten Snoken, vi kanske käkar en familjepåse (av något), (s)Ia-glass kanske, festar loss på en Pellegrino eller kanske till och med konserverade Per-sikor. Troligen kommer vi i alla fall att dra i oss något delikat (den ordleken fattar man bara om man läst Ias stamtavla)