lördag 8 mars 2008

Dagboksblad 8 mars 2008

Som tidigare meddelats började dagen redan klockan 6 med brödbakning. När bröden var klara och hunden promenerad åkte vi hem till våra vänner för våffelfrukost. Och det var precis lika trevligt som man kan vänta sig, om man varit med de tidigare gångerna. Bortemot halv två åkte vi hem. Sedan åkte vi och handlade, och sedan vidtog andra hundpromenaden respektive en utflykt till ett närliggande köpcentrum. När jag kom hem från köpcentrat vilade jag lite middag och satte sedan igång att laga middagen. Det blev kyckling med dragonsås och ris.

Efter middagen plockade vi lite skit och sedan var det dags för melodifestival, och det gick ju som det gick. Därefter gick vi kvällspromenad, kom hem, fikade, och nu sitter man här.

På vägen hem från våffelfrukosten fick vi se en granne som var ute och gick med en lagotto. Det verkar som om dom också skaffat sig en. Det är ju spännande, tre lagotto inom en radie av 5 minuter från oss. Det lite tråkiga är bara att de grannar vi nu såg med lagotto är inte direkt några man känner att man måste umgås med. Inte ens när dom har hund.

Inga kommentarer: