fredag 12 december 2008

Äntligen

HURRA!!!!!
Mitt företag har äntligen kommit fram till samma sak som jag kommit fram till för länge sedan, nämligen att jag ska ha förmånsbil och lite högre bonus än jag har idag.

10 kommentarer:

Anonym sa...

vad blir det för bil dårå?

Anonym sa...

Det är bara att grattulera då ;)

Hundblues sa...

Breezie, tack.
Hannah, jag vet inte. Kanske att jag vill ha en röd. Eller en svart med tonade rutor.

Hundblues sa...

Hannah, du kanske menade vilket märke jag tänkte på. Jag skulle vilja ha en SUV, en Volvo, en BMW eller en Porsche, så att man kan ta sig fram i terrängen på östermalm när man ska hälsa på er. Men risken att få däcken sönderstuckna av någon miljöaktivist känns för stor, så jag måste nog tänka om. Troligen blir det en Volvo V70, en Passat eller en Skoda. Det ska vara en kombi och den ska orka dra en husvagn utan problem. Samt helst inte ha för högt förmånsvärde.

Anonym sa...

Ta en volvo!!!

Hundblues sa...

Ja, det är klart att du tycker det :)

Anonym sa...

Volvo är alltid bra

Hundblues sa...

Volvo är alltid dyrt och drar, i alla fall historikst sett, åt helvete för mycket bensin, och ja, jag har alltid gillat Volvo, ända sedan jag sommarjobbade på centrallagret för reservdelar på Torlandaverken för 25 år sedan.

Anonym sa...

Där ser du, valet är klart! Om den är lite dyr i drift, så gör väl inte det något, du får ju högre bonus. Den kan du lägga i tanken. Det räcker nog ända till Mölnlycke.

Hundblues sa...

Till Mölnlycke kommer jag. Garanterat. Oavsett vad jag väljer för bil.