fredag 12 december 2008

Dagboksblad 12 december 2008

Nu är det inte många dagar kvar till julledigheten. Den är minst sagt behövlig. Förmiddagen gick som i ett töcken, och det inte bara beroende på att vädret var sådant, jag är helt enkelt trött. Jag lyckades käka lunch på rekordtid idag. Vet inte riktigt hur snabbt, men jag gick från jobbet tio över tolv för att käka, och var på plats i tid för nästa möte som började halv ett. Och jag har säkert 4-5 minuters promenadväge mellan restaurangen, min arbetsplats och sammanträdesrummet. Sålunda borde jag fått ungefär 9 minuter på mig att käka, och det hann jag gott och väl.

Jag kan väl inte säga att jag på eftermiddagen såg fram emot att få komma hem, åka och handla och sedan ställa mig och laga mat. Så när chefen ringde om meddelade att dom omprövat värderingen av min tjänst och äntligen kommit fram till något vettigt, var det ganska lätt att bestämma sig för att fira och låta middagen intas på restaurang. Därför åkte vi till restaurang Cassi på Narvavägen för att käka middag. Det var gott. Som vanligt har dom bara det bästa köttet, och får dom inte tag på bra entrecote tar dom bort den från menyn. Hellre serverar dom inget alls än kött som inte är perfekt.

När vi ätit klart drog vi järnet hem för att titta på Idol. Ja, kanske inte jag, men det var jag som fick köra som en idiot för att hinna hem till åtta. Äldsta dottern hade tillsammans med en kamrat kommit över biljetter till Idolfinalen, och dom satt ganska långt fram, så övriga familjen (exklusive jag) satt och spanade i TV efter äldsta dottern, men dom såg henne visst aldrig. Själv sitter jag framför datorn och väntar på att hon ska ringa så jag kan åka och hämta henne. Det är ju ingen hit att resa med kommunala färdmedel en lucianatt. Denna natt är väl mer att betrakta som en lucifernatt, med alla jävlar till idioter som är ute och inte håller sig nyktra.

Inga kommentarer: