söndag 7 december 2008

Dagboksblad 7 december 2008

Även idag var det tidig uppstigning, frukost, hundpromenad och avfärd till mässan. Vi hade första passet i montern i dag också. Tosca var ännu tröttare än i går. Däremot vaknade hon til när det kom fram barn och ville klappa hund. Eftersom det var lagottodag idag, var det betydligt mycket mer shopping. Många kända lagottoägare kom förbi för att hälsa och kanske köpa något.
När vårt pass var klart gick vi bort till lagottoringen, lagom for att se Ofelia vinna champinonklassen. Jätteroligt, men tyvärr höll det inte hela vägen. Sedan var det lagottofika. Kan det bli bättre? Massa gott kaffebröd och alla trevliga lagottovänner att prata med. Det är rent otroligt vad socialiserande hundägarskap är.
När vi fikat klart gällde det att fördriva tiden fram till kl 17 då det var dags att börja riva montern. Bortemot halv sju var montern riven och alla grejer inlastade i bilen och vi kunde rulla hemåt. När jag satt och såg fram emot att komma hem, äta middag, ta ett bastubad, påstod frun att hon var tvungen att jobba efter middagen. Jag insåg då att även jag hade en massa jobb att göra. Det där med att ha semeser i slutet av förra veckan betydde egentligen bara att jag flyttade arbetet framåt. Sålunda satt jag en stor del av den resterande kvällen och förberedde morgondagens chefsmöte. Inte riktigt vad jag hade önskat mig. Nu tänker jag emellertid gå och lägga mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Allt lagottofolk försvann liksom bort i vimlet, så jag hann inte tacka er på plats för att vi fick både god mat, husrum och trevlig sällskap i helgen.
Tack tack i efterskott.
Tosca tackar nog inte just nu, hon sooover...

Hundblues sa...

Helena, det var väldigt roligt att ha er på besök, och jag saknar min nya kompis Tosca. Ni är alltid välkomna hit igen, både på endagsbesök och övernattningar. Jag har sagt det förut och jag har all anledning att säga det igen, det är helt fantastiskt vilka trevliga människor man lär känna pga sin hund.