söndag 29 juni 2008

Grattis Ia på 2-årsdagen

För två år sedan föddes det en liten söt lagottovalp i samhället Kvicksund. Tillsammans med 5 syskon såg hon dagens ljus den 29 juni 2006, (njae, det var kanske inte sant, för hundvalpar är blinda när de föds) och några dagar senare, på campingtomten bredvid den vi bor på just nu, fick vi besked att det fanns en liten valp som väntade på att få komma hem till oss (njae, det var väl inte heller sant, hon verkade mer rädd än längtande när vi väl hämtade henne). Och detta är ytterligare en händelse som laddar Simrishamn med positiva minnen.

Det känns extra roligt att fira Ias födelsedag just här på Tobisviks camping, eftersom för oss var det här hon föddes. Lite senare på dagen blir det kalas med presentöppning och tårta (njae, det var definitivt inte sant. Varken Ia eller vi får tårta idag, men något annat läckert blir det säkert).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ia, Grattis på 2-årsdagen! Hoppas du får något riktig gott att smaska på (chips kanske?), kanske en extra lång och härlig promenad och riktigt mycket kel på din stora dag i dag!

Anonym sa...

Grattis Ia på födelsedagen. Förhoppningsvis får du snyggare bakverk, än det som Dino fick när han fyllde år.

Anonym sa...

Stort grattis till Ia på 2-års dagen.
Minns precis hur det var att hämta Tosca....

Anonym sa...

Hipp hipp hurra! för Ia på födelsedan. Hoppas din familj har lärt sig från förra året att även hunden ska ha paketer när den fyller år. Föresten, det är kanske bäst att jag tar med en till dig när jag kommer.

Anonym sa...

Har den äran att Gratulera Ia!!!!
Från oss alla till er alla

Anonym sa...

Tack allesammans för gratulationerna. Separat inlägg lär visst komma om vad som hänt idag. Men var lugn Salma, jag blev inte bortglömd idag.