torsdag 5 juni 2008

Dagboksblad 5 juni 2008

Fan, det blev en kort dag idag. Eftersom det är "dag före helgdag" (då man för övrigt inte behöver köra i 30km/h förbi skolan trots att det är elever där, eftersom den skylten bara gäller vardagar) stängde dagis klockan 15. Brandkåren, polisen och ett av sveriges större företag i telekommunikationsbranschen arbetar dock aldrig halv dag före helgdag, så efter halvgjort arbete fick jag med andan i halsen slänga mig iväg strax före tre för att hämta hund. Promenera hund på eftermiddagen var det inte tal om, både på grund av värme och ont i benet. Dock handlade jag, lagade middag och sov innan frun kom hem från Finland så vi kunde äta middag. Och hon hade mage att komma hem utan choklad. MAN SKA ALLTID KÖPA SKATTEFRI CHOKLAD NÄR MAN ÄR UTE OCH RESER!!!! Hon sa att hon inte hann?!?! Pytt! Jag tror hon käkade upp allt på vägen hem.

Sedan åkte jag på att röja efter middagen också medan frun promenerade hund. Som belöning för att jag gjort så fint i köket la jag mig i hammocken och mojjade mig med en god bok. Och helt plötsligt var det kvällsfika (gissa vem som gjorde det, och som dessutom hade bakat pajen till fikat) och så var det läggdags.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Angående "takstolsfest", det blev ett nytt påhittat ord eftersom det var dotterns "hus" som vi skulle fira uppförandet av. Men du har rätt, det heter inte så egentligen. :)

Hundblues sa...

Aha, då förstår jag. Fast jag sa aldrig att du hade fel, jag blev bara nyfiken ;-)