lördag 21 juni 2008

Dagboksblad 21 juni 2008

Nu har det hänt igen. En helt fantastisk dag, tack vare internet och hundar. I dag har vi träffat Totti, Dino, Yvonne och Anders igen. (förlåt Helena, att vi inte tog med er också, men ni hade aldrig fått plats i vår bil). Vi började med en promenad vid Delsjön bort till Bertilssons stuga och lite till. Där satte vi oss för att fika, och då bjöds vi på jordgubbar, glass grädde och kaffe. (och läsk till alla barn., vilket var fyra av sex.) Det var väldigt blåsigt men himla mysigt att sitta där i skogen, fika och titta ut över Delsjön. Sedan åkte vi hem till Yvonne och Anders, och Ia och Dino fick leka i trädgården. Och jäklar vad dom lekte. Dino var väl lite mer sugen på "vuxenlekar" än vad Ia var, men dom sprang ändå runt och hade oerhört roligt. Och det var också väldigt roligt att se dom leka. Dom funkade jättebra tillsammans tyckte jag. Och som om inte detta var nog blev det sedan singstar, grillad middag, chips och Buzz (ett spel för PS2). Tack snälla för en underbar eftermiddag och kväll. Det var verkligen trevligt.

I övrigt har dagen inte bjudit på så mycket. Jo förresten i morse när jag steg upp var det bara 11 grader. Och det gillar jag inte riktigt. Självklart har jag inte med mig något annat än kortbyxor på semestern, men vid ungefär 11 grader börjar det bli jävligt kallt med kortbyxor. Så får det inte fortsätta!!!!

Nu är det dags att slagga in, för i morgon ska vi följa med Anders, Yvonne, Totti och Dino till brukshundsklubben och träna. Redan klockan 10. Hur ska det gå? Nedan några bilder från dagen.



9 kommentarer:

Anonym sa...

Vi är inte ett dugg avundsjuka!!
NOT !!!!!
Ha ni så trevligt idag oxo, vi här i träliga Närke får väl förströ dagen för oss själva .........

Anonym sa...

Å så skoj vovvarna ser ut att ha :D

Hundblues sa...

Karin det var verkligen en dag att vara avundsjuk på. Och ja, hundarna hade riktigt roligt. I synnerhet Dino.

Anonym sa...

Oj, vad snabb du var! Tack själva för en trevlig samvaro med hela familjen. Det är så trevligt att ni vill komma och hälsa på oss.

Jag har inte hunit skriva något, än mindre fått in bilder. Det blir nog tid för det senare i kväll, hoppas jag.

Hundblues sa...

Nej, jag är inte snabb. Men ibland när jag verkligen anstränger mig lyckas jag. Och det är verkligen trevligt att hälsa på er.

Anonym sa...

Nu har jag uppdaterat med SingStar bilden.

Anonym sa...

Suck, ja lite avis är jag allt.
Undrar när vi ska kunna åka ner till Göteborg....

Hundblues sa...

Ja, Helena du har all anledning att vara avundsjunk. Men det var inte därför vi gjorde det. Men säg till när du ska till Göteborg, så ska jag tipsa om några bra kaféer.

angelica sa...

oh ser ut som ett litet lamm som skuttar på näst sista bilden :D