onsdag 11 juni 2008

Dagboksblad 11 juni 2008

Det blev ett helvet när jag kom tillbaka till jobbet i morse. Och inte fan har jag hunnit jobba heller. Om man inte räknar möten som att jobba. Men det måste man nog göra om man är chef. I så fall har jag jobbat som fan hela dagen. Och ännu värre blir det i morgon. Jag har haft en helig princip, att det nästan alltid ska finnas tid för lunch. Men hur jag än kämpar, vrider och vänder på tillvaron har jag svårt, mycket svårt att få mer än max 30 minuter till lunch. Och så är det nästan varenda dag. Det är ju tur att man har ett roligt jobb.

Fortfarande ont i benet, fortfarande ingen hundpromenad. I morgon åker frun till Finland, hur det ska gå med hundpromenerandet vete fan. Dessutom har vi "firmafest" i morgon. 1000 personer på "innergården" på jobbet. Bl a ska Lena Philipsson komma och sjunga för oss. Brukar bli ett jävla drag på sådana fester. Bäst att knoppa nu så man orkar röja i morgon.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lite sent nu men ni hade ju kunnat lämna Ia hos mig och Tristan. jag kan i alla fall gå små korta promenader

Hundblues sa...

God tanke, men som sagt, lite sen. Men tack i alla fall. Dock skulle man ju kunna fundera lite på lördag. Jag vet inte riktigt hur saker och ting blir, men jag vet att Ia inte ska följa med på studentuppvaktningen.

Anonym sa...

Vill ni lämna henne här?
Det går bra i så fall

Hundblues sa...

Vi ska prata om det internt i familjen i kväll, så kan vi höras senare

Anonym sa...

Hon är välkommen om det är så..

Hundblues sa...

Då säger vi det.