fredag 6 juni 2008

Dagboksblad 6 juni 2008

Det finns få tidigare inlägg i mina bloggar som är återanvändbara. Men fakutm är att det från förra året 6 juni, i mångt och mycket är återanvändbart. Läs här! Och vad gäller firandet av nationaldagen vill jag precis som förra året referera till ett inlägg av Fru Fundersam. Det kan inte sägas bättre, så varför ens försöka. Läs det här,

En stor del av dagen har jag suttit inne vid datorn och meckat bilder, men vi har alltså också varit och badat hunden. Dock inte på samma ställe som förra året, utan på ett mer enskilt ställe. Och konstaterar återigen; Ia trivs bäst med att plaska omkring i vattenbrynet. Simma är inte hennes grej riktigt.

På kvällen åkte vi till en IOGT-NTO-förening (där min far är ordförande) som anordnar grillkvällar varje fredag hela sommaren (utom midsommarafton), och där grillade vi middag och åt årets första franska potatissallad. Sedan åkte vi hem och käkade en jordgubbspaj, jord på årets första svenska gjordgubbar. Dom smakade inte så mycket, men det var gott i alla fall. Till denna paj besåg vi den klassiska filmen Prinsessa på vift. Sedan hamnade jag vid datorn och så blev det läggdags. Eventuellt funderar jag på att åka till Huvudstaden TIDIGT i morgon bitti (typ runt 4) och fotografera spillrorna av nationaldagsfirandet, men får se om jag orkar och har lust.)

Inga kommentarer: