lördag 17 maj 2008

Dagboksblad 17 maj 2008

En händelserik lördag håller på att övergå i söndag. Vi började hyfsat tidigt med morgonfika och så småningom frukost. Sedan vidtog röjning av hus. Det behövs av flera skäl, ett är att det kommer gäster i morgon (förhoppningsvis), ett annat är att det faktiskt behövs rent allmänt. Framåt lunchtid gick på hundpromenad, och sedan var det dags att åka på rallylydnadskurs. Kursomgång tre började idag. Men första kurstillfället var utan hundar. Träffen ägnades åt att titta på en film som visade ett ekipage som genomförde samtliga skyltar, och så diskuterade vi lite hur skyltarna ska genomföras. Jag missade stora delar av kursomgång två så det var ganska många skyltar jag hade dålig koll på. Dagen blev ett bra repetitionstillfälle för mig.

När vi kom hem påbörjades bakningen inför morgondagens kalas, och den blev inte klar förrän just nyss, även om jag inte bakat hela tiden.

Ia har blivit schamponerad och kammad, och hon blir ju som totalt spattig efter att ha duschat. Hon får ju totalfnatt och far runt i hela huset. Det är ett under att hon inte försöker ta trappan nedför i två språng. Och så har hon varit fruktansvärt arbetssugen nu i kväll. Det kanske beror på att hon fått i sig en massa extra mat idag. När vi käkade lunch snodde hon min korvmäbrö direkt ur handen på mig, och när jag lagade middag snodde hon en köttfärsklump som skulle bil en hamburgare. Jävla hund. Men glad har hon varit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Asgarv!