onsdag 14 maj 2008

Dagboksblad 14 maj 2008

Så har man blitt ett år äldre. Igen. Blev uppvaktad på sängen i morse med kaffe, bulle och presenter. Hastade till jobbet för att återigen jobba arslet av mig. Hem klockan tre för att förbereda IOGT-NTO-föreningens våravslutning. Den förlöpte enligt plan, men höll på alldeles för länge. Runt 10 kom vi hem och då fikade vi åt slaflade i oss tårtan från igår (som ju enligt planerna även skulle räcka till idag, vilket den alltså gjorde.)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ett varmt grattis i efterskott från Malmö!

Hundblues sa...

Tack Twinflower

Anonym sa...

Grattis från oss också.

Hundblues sa...

Tack, ni från den forna blöj- och sytrådsmetropolen

Anonym sa...

Jättegrattis från oss !!!!!

Lagottokramar i massor förståssss

Hundblues sa...

Tack Karin. Naturligtvis är ni också (inte bara Hannah och Joakim) välkomna på kalas på söndag, men jag gissar att det känns lite långt att åka.

Anonym sa...

Grattis!
Ett par dagar för sent, men ändå :)

Hundblues sa...

Tack så väldigt mycket hundbiten.

Anonym sa...

Blöj och sytråd, jag hade nästan glömt bort det. Men det klart, sådant var det ju här. Sytråden var inte kvar när jag flyttade hit (tror jag) däremot blöjor och gasväv. Man kunde handla fina Tensonjackor mm i fabriksaffären. Jösses, jag måste ha bott här länge nu.

Men så har vi fått en ny fin trådrulle vid infarten vid centrum. Antar att ni inte kunde missa den.. :-)

Hundblues sa...

Alltså, jag såg ingen trådrulle. Men nu när du säger det förstår jag vad det var jag såg som jag aldrig förstod vad det var för något. Ska titta noga till midsommar.