onsdag 15 juli 2009

Dagboksblad onsdag 15 junli 2009

Steg upp tidigt som fan (nåja, i alla fall runt halv sju, men det är tidigt när man är ledig) och åkte till stan för att fotografera. Och precis som jag misstänkte var jag ute för sent. Jag skulle behövt vara på plats runt två timmar tidigare, för att fånga de första solstrålarna som letar sig upp i gränderna från Skeppsbron upp mot Österlånggatan. Nu blev det lite andra bilder i stället.

När jag kom hem försökte jag gå en promenad med Ia, men hon vägrade. Hon ville gå upp i skogsbacken utanför vår tomt och sedan ville hon gå hem igen. Inte mycket att göra åt. Egentligen bara att lägga sig i hammocken med den nya boken och vänta på att det skulle bli svalare. Det blev det inte. Tvärt om, solen letade sig runt huset och lyste så småningom även på hammocken.

Så småningom kom frun hem och då åkte vi och handlade. Sedan lagades det mat, och därefter åkte somliga av oss i väg till en slottspark för att promenera både oss själva och hunden. Sedan hem och fika och titta på ett inspelat avsnitt av Beck. Nu har vi just gått en liten hundpromenad och jag ska mecka lite med bilder innan jag går och lägger mig.

Inga kommentarer: