lördag 11 juli 2009

Dagboksblad lördag 11 juli 2009

Livet är fullt av svåra val. Idag ställdes vi inför en besvärlig valsituation. Åka till Bollebygd för att träffa Yvonne, Anders, Totti och Dino, eller åka till Marstrand. Å ena sidan känns det ju för jävligt att ha varit en hel vecka i Mölnlycke utan att träffa dom, men å andra sidan är Marstrand alltid Marstrand, och det är det närmaste Bohuslän vi lär komma denna semester. Jag vet inte om vi i det långa loppet valde rätt, men vi valde i alla fall Marstrand.

Vi konstaterade redan för några år sedan, och vi kunde konstatera det igen, Marstrand är en lagottoö. Vi såg inte mindre än 4 lagotto på de två timmar vi var där. Och så fikade vi på Bergs konditori. Dom har en fantastisk jordgubbsbakelse där som jag rekommenderar alla som besöker Marstrand att smaka på.

När vi kom hem från Marstrand var det dags att laga middag. Sedan blev det hundpromenad och så småningom återstod inte mycket mer att göra än att gå och lägga sig.

2 kommentarer:

Yvonne och Galotterna sa...

Det var ju trist att det skulle bli en valsituation, men ibland är saker och ting krångligt och ibland flyter allt.

Det kommer väl fler tillfälle, för ni har väl inte gett upp, vad oss beträffar.

Vi hade i alla fall en lyckad dag på tävlingen, och det hade varit extra roligt om ni varit där och delat vår lagottoglädje.

Hundblues sa...

Jag lovar, vi har inte gett upp hoppet om er. Och visst kommer vi tillbaka till byn, förr eller senare.