söndag 8 mars 2009

Dagboksblad söndag 8 mars 2009

Steg upp lite lagom tidigt. Yngsta dottern, som var på fest på lördagskvällen och sov över, hade sagt att vi inte fick ringa och väcka henne, utan hon skulle ringa när hon ville bli hämtad. Att hon fick ringa och väcka oss var däremot helt ok. Halv tio ringde hon och ville bli hämtad. Efter frukosten åkte jag och hämtade henne. När vi var nästan hemma fick vi se en massa polisbilar och ett stort avspärrat område, alldeles intill låg- och mellanstadieskolan (men det finns väl inte låg- och mellanstadium längre) i by. Raskt hem och titta på internet. Det visade sig att man hade hittat en död kvinna i diket utanför skolan tidigt i morse. Hur kul som helst.

Sedan begav vi oss iväg på hundpromenad. Den blev inte så väldigt lång, för sedan skulle vi iväg till äldsta dotterns skola för att titta på hennes och andra elevers redovisningar av sitt enskilda arbete. Någon hade lärt sig spela gitarr, någon annan hade lärt sig fotografera. Ytterligare någon hade jobbat med skrotkonst och svetsat ihop en massa plåt. Dottern hade lärt sig skriva kalligrafi, och det hade manifesterats i att hon skrivit dikten Förklädd Gud av Hjalmar Gullberg på 12 stora handgjorda papper i A3-format.

Sedan åkte vi hem och det var dags för middag. Medan jag efter middagen bakada kakor gick frun på ny hundpromenad. Och så småningom drog det ihop sig till att titta på Beckfilmen på TV4 och nu efter lite bloggande har det blivit läggdags.

Inga kommentarer: