onsdag 25 mars 2009

Dagboksblad onsdag 25 mars 2009

Som sagt, dagen började med en chock, när jag tittade på termometern i morse. Ingen Vespapremiär. Och ingen bil från verkstaden. (klåpare!!)

Ikväll har jag varit på möte i IOGT-NTO-föreningen. Vi hade ett mycket intressant program. Jag hade bjudit in min gamla fiollärare, som tillika är riksspelman. Och berättade om sin musikaliska uppväxt och hur hon blev riksspelman och vad som krävs av en sådan. Och naturligtvis spelade hon fiol för oss. Jag måste säga, detta var ett av de mest lyckade programmen vi haft i vår förening. Hon var väldigt duktig på att berätta och självklart på att spela. Och det var verkligen roligt att få träffa henne igen. Fast det skulle jag aldrig trott när jag slutade spela fiol för henne. Både jag och de andra besökarna till mötet tyckte det var en fantastisk kväll.

När jag kom hem fick jag våfflor, det är ju våffeldagen för fanken. Nu ska jag strax gå och lägga mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu kan jag berätta att de har börjat sopa gator och gångbanor, här i Mölnlycke. Har inte tänkt så mycket på det innan, men nu har jag varit observant, eftersom vi pratat om det på din blogg.

Här hos oss skulle det alltså, fungerat med vespapremiär, men nu har det börjat snöa igen..... Då hjälper det föga, att gatorna är sopade.

Hundblues sa...

Det är det jag alltid har haft på känn, man skulle bott i Mölnlycke i stället. (Men inte bara av Vespaskäl förstås)