lördag 21 mars 2009

Dagboksblad lördag 21 mars 2009

Så har åter en lördag gått till ända. Tidigt i morse gjorde jag morgonkaffe (såklart) och sedan blev det en snabbfrukost och så hundpromenad. Och tro det eller ej, men dom har redan börjat spela golf på golfbanan, (fan, golfare är inte kloka) och därmed är säsongen för hundpromenader på golfbanan slut. Och lerigt var det också.

När vi kommit hem och tvättat hund, begav vi oss iväg på promenad till närmsta bibliotek, dels för att låna några böcker om porträttfotografering, och dels för att söka efter några böcker som äldsta dottern behövde till sitt hemarbete med den spännande titeln Den svenska folkrörelsens betydelse för folkbildningen under 1900-talet. Tyvärr hade dom inte sådana böcker, så samtidigt som vi, någon timme senare skjutsade äldsta dottern till basketmatch, åkte vi till ett lite större bibliotek, och där hittade vi några intressanta böcker. Sedan var det hemfärd.

Hemkommen la jag mig på soffan för att läsa de nylånade böckerna om porträttfoto, men dessvärre somnade jag. Bortemot fem vaknade jag till och började laga middag, samtidigt som Ia fick sig en eftermiddagspromenad. Efter middagen fortsatte jag läsa (eller började jag läsa igen, lite beroende på hur man ser det), och vips var klockan åtta och TV-kvällen drog igång. Den har just avslutats med att vi tittade på Göta Kanal 2, en film som jag spelade in i julas men ännu inte tittat på. Och egentligen kunde man låtit bli det nu också, för speciellt bra var inte filmen.

Nu ska jag strax koka lite te och läsa lite mer, och sedan torde det bli läggdags.

Inga kommentarer: