onsdag 4 mars 2009

Dagboksblad onsdag 4 mars 2009

Tredje dagen denna vecka då jag står tidigt vid busshållplats. Förbannat mycket på jobbet, så jag kom inte från jobbet förrän bortemot sex. Hem och käka middag, spela lite gitarr och sedan jobb. Och så lite bloggande, och därefter blir det mera jobb. Och förhoppningsvis hinner jag sova lite innan jag åter, tidigt som fan ska stå vid busshållplatsen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är tråkigt att åka buss till jobbet. Jag har tur som har en bit så när jag tar bussen och inte bilen så hinner jag sova ett tag innan jag är framme.

ulrika sa...

Fy sjutton för jobbet ibland. Massors att göra och lite tid. Tur det är fredag hela helgen framför oss. det bäst amed fredagen är just att veta att man är ledig på helgen.

Hundblues sa...

Helena, alternativet till bussen är på vintern bil, och därmed bilkö, och då sover jag hellre på bussen. Det går utmärkt att sova på bussen även om man bara har en kvarts restid. Men den 25 mars blir det Vespa!

Ulrika, som jag säkert sagt någon
gång tidigare; jag är oerhört lyckligt lottad, för jag har ett förbannat roligt jobb, och jag har förbannat roligt på jobbet. Men utan helg skulle det vara väldigt tråkigt att bara jobba, liksom det utan jobb skulle vara tråkigt med evig helg. Men nu har vi två fria dagar framför oss. Det känns bra.