tisdag 10 februari 2009

Dagboksblad tisdag 10 februari 2009

Efter att ha slagit ihjäl oss ännu mer än i går blev det en tur till Intersport idag igen (en annan butik) och inköp av Icebug. Men den ekonomiska jävulen slog till, och eftersom det är ett fåtal dagar per år det är blankis ute, och det ändå är hon som promenerar hund mest av oss två, var det bara hon som fick nya skor. Jag får väl hålla mig inne dessa dagar. Å andra sidan, nu när frun har köpt skor så lär väl isen försvinna snabbare än man hinner knyta skorna. I alla fall provade hon dem nu på kvällen, och enligt utsago är dom så bra som somliga gör gällande. Det är liksom bara att gå.

Yngsta dottern och jag har nu på kvällen köpt musik från telias nöjessite. Hon ville ha Måns Zelmerlöws senaste låt, och jag passade på att köpa Junior Wells Little by little. När vi hade laddat hem dom och skulle lyssna på dem fungerade bara Junior Wells. När vi försökte spela upp Måns fungerade det inte, och det blev något jävla felmeddelande som jag inte begrep. Jag provade på en annan dator med annat operativsystem, och då dök det upp en massa förklaringar och hänvisningar till olika hjälpsidor med nedladdning av säkerhetsuppdateringar och active-X-kontroller och en annan massa obegrlipligt skit. Vad fan är detta?????? Nåväl jag klickade på lite länkar och några knappar och körde några certiferingsgrejer, och vips så fungerade det. Fan vet varför. Men jag vill inte att det ska vara så!

Klockan är ännu inte så mycket, men jag ska upp tidigt som fan för jag ska åka till Göteborg i morgon bitti, så nu tänker jag lägga ner för idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till S och hennes Icebug !!!!
Måste kännas tryggt P att hon går halkfritt, eller ????

Kramen till hela "famiglia"

Hundblues sa...

Jo, det känns ju onekligen bra att hon kan gå torrskodd. Och jag tror vidare att en välriktiad spark med dubbarna kan ha önskvärd effekt om behovet skulle uppstå.