söndag 15 februari 2009

Dagboksblad söndag 15 februari 2009

Så håller också denna dag på att ta slut. Men inte riktigt än. Först ska vi se andra halvan på Beck, och dricka lite te och äta av det nybakade brödet.

Dagen började så trevligt med morgonfika på sängen och lite senare en riktig söndagsfrukost. Äggröra med prinskorv och bacon. Därefter drog fru och hund iväg till Järvafältet för att promenera hundar. Pluralformen för att Tristan och Hannah, och förhoppningsvis Flay med familj skulle ansluta. Men på grund av min dåliga framförhålling kunde inte Flay komma med. Så det blev bara två hundar och två förare. Efter promenerandet åkte dom hem till oss och vi käkade semlor., och pratade. Trevligt var det så klart.

När Hannah hade åkte hem vidtog pälsvård på den kvarvarande hunden. Och så lite degsättning. Och så lite pälsvård. Och så lite middagslagande. Och så lite pälsvård. Och så lite middagsätande. Och så lite pälsvård. Och så lite hundpromenad. Och så lite brödbak. Och så lite fika. Och så lite Beck. Och så en jävla massa reklampauser. Nu är det emellertid dags att gå och koka te.

5 kommentarer:

Anonym sa...

När vi gick till bilen kom det en man joggandes med en lagotto

Hundblues sa...

Färg? (På lagotton alltså)

Anonym sa...

brunskimmel
hane

Hundblues sa...

Troligen Gino.
Säkert Gino om han var felklippt!

Anonym sa...

Bingo