lördag 14 februari 2009

Dagboksblad lördag 14 februari 2009

Morgonfika redan vid sjutiden, och sedan frukost lite senare. Denna okristligt tidiga start på dagen för att vi skulle hinna med en hundpromenad innan jag skulle åka på årsmöte i MHF:s campingklubb. Så efter promenaden drog jag iväg på årsmöte.
Årsmötet började med en vansinnigt god soppa. God, trots att den innehöll både morötter och paprika, men paprikan kunde man pilla bort. Årsmötet gick bra, jag blev inte invald i styrelsen. Efter årsmötesförhandlingarna tittade vi på bilder från förra årets riksträff i Österbybruk, umgicks och hade det allmänt trevligt. Sedan åkte jag hem.

Hemkommen drog jag så småningom igång middagslagandet. När vi käkat middag sov jag dito, och sedan blev det en kort hundpromenad före melodifestivaleländet. Dagen till ära hade yngsta dottern bakat en sockerkaka i hjärtform, glaserat den med rosa glasyr. Med den firade vi Måns seger i tävligen. (Måns tillhör yngsta dotterns favoriter alla kategorier, så det var ju för familjefridens skull tur att han vann.) Lite senare firade Ia Måns seger i tävligen genom att ståendes på bakbenen slaska i sig nåbara delar av hjärtsockerkakan. Den ser numer ut som ett jävla slagfält, och Ia blev väldigt törstig av allt socker. Rätt åt henne!

Nu är frågan om man ska spela lite gitarr eller gå och lägga sig i anständig tid. Vi får se.

Inga kommentarer: