fredag 17 april 2009

NU ÄR DET KRIG!!

När jag skulle ta Vespan hem från jobbet idag fick jag se att en av mina arbetskamrater kör Triumph. Alla som var med när det begav sig (eller möjligen har sett filmen Quadrophenia) vet att det betyder krig. Från och med nu tänker jag inte tala mer med honom.

3 kommentarer:

ulrika sa...

Kriget kan ju oxå vara att du på ett klurigt sätt får din motståndare på din sida så att den byter märke o kör vespa. Klura på det du.....

elaina sa...

Hahaha, I knew it!
Kompromisslös ställningstagare, precis såsom jag uppfattat Dig. Nu behöver vi aldrig mer fråga oss:
-Who-o-o are You? WHO-ho, ho-WHO...
:o)

Hundblues sa...

Elaina, du är inne på ett knepigt område. Jag ägnade mina första ca 35 år åt att söka min identitet. Och jag tyckte väl att jag liksom hade greppat den nu. Sedan dök Vespan upp i mitt liv. Men jag kan över huvud taget inte förlika mig med den musiken. Jag är ju Blues (som dessutom rent musikaliskt ligger närmre Rockers-kulturens musik). Men reparatörena på min Vespa-verkstad lyssnar faktiskt på Rockabilly, och det är ju helt OK.

Ulrika, nu tycker jag du har en tråkig attityd. Om man omvänder alla rockers till mods, vilka ska man då spöa upp. Jag säger som Lars Forsell skrev i en teaterpjäs i slutet av 60-talet. "Klart att jag som är kommunist röstar på högern. En sann kommunist röstar självklart på högern. Man vill ju ha en högerregering så det finns anledning att göra revolution." Eller kanske inte ;)