fredag 17 april 2009

Dagboksblad fredag 17 april 2009

TGI Friday. Vespa till och från jobbet. Härligt. Men fortfarande har de jävla kommunalgubbarna inte sopat gatorna i kommunen. Förresten finns det väl inga kommunalgubbar längre. Allt sånt är väl utlagt på entreprenad. Och eftersom entreprenörerna väljer att lägga så jävla låga anbud för att de ska få uppdraget, har de väl inte råd att ha några som arbetar åt dem. Gatorna blir väl sopade lagom till i höst.

Idag har Ia varit hos Lotta och klippt sig. Hon ser förjävlig ut. Inte för att Lotta inte kan klippa, utan för att Ia har blivit totalt nedklippt. Men det växer väl ut igen. Vi uppfattar ju att Ias päls växer så extremt snabbt, så nu blir det spännande att se. Ska ta en bild på henne i morgon. Men jag räknar med att pälsen är lagom utväxt till Österbybruk, eller nåt sånt.

Vi har sett på så ska det låta, fikat och promenerat hund. Nu ska jag ta med mig te-kannan upp och sätta mig framför tv:n och titta på djurpolisen i Phoenix på Animal Planet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

På min tid i arbetslivet hette det TGIFA.
SKÖT OM DIG !

Lilla mamma

Hundblues sa...

Saker och ting utvecklas. Eller i alla fall förändras. Och ja, jag lovar att sköta om mig. Hålla mig nykter och ren bakom örona.

Anonym sa...

Men jag menade jobba lagom hårt!
Lilla mamma

Hundblues sa...

Jaha, men då så. Då slipper jag vara ren bakom örona. Bra. Jobba lagom hårt, det gör jag nog nu. Jag sitter inte hemma varje kväll och jobbar sent till exempel. Jag kan inte minnas att jag jobbade hemma någonting förra veckan till exempel.