söndag 24 augusti 2008

Dagboksblad 24 augusti 2008

En riktig jävla höstdag har det varit idag. Kallt i natt och klart och soligt, och ganska varmt på dagen. Nu är det ingen tvekan om att det är höst. Och att det bara blir mörkare och mörkare, kallare och kallare för varje dag som går. Inge vidare.

Efter frukosten åkte somliga iväg på promenad medan andra satt inne vid datorn och tryckte. Så småningom släpade jag mig ut i trädgården och klippte gräset samt rafsade ihop fallfrukt. När gräsmattan var klippt kände jag att jag fått dagens dos av trädgårdsarbete, och återvände därför in till stugvärmen. Där pågick hundplågeri, aka tovutredning på lagotto. Man kan säga att den aktiviteten har pågått i stort sett hela dagen. Själv har jag bakat både vitt och grovt bröd, samt städat en del.

Eftersom det nu finns en massa nybakat bröd är det helt klart läge för te och smörgås på sängen och sedan kan man med gott samvete knoppa in.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har visserligen suttit vid datorn, men inte hunnit uppdatera mig på alla bloggar. Ännu mindre har det funnits tid till bakning och städning. Men vi har haft roligt i alla fall.

Hundblues sa...

Jodå, man kan ha kul utan att varken baka eller städa. Men det är svårt :)