lördag 2 augusti 2008

Dagboksblad 2 augusti 2008

Som ett utskitet lingon känner vi oss nu när vi kommit hem. I princip har vi haft 6 veckors semester, varav en med viss närvaroplikt på jobbet. 6 veckors semester kostar på ska jag säga. Nu ska det bli skönt att få börja jobba och vila upp sig lite.

I morse åkte vi från Karlstad. Regnet hängde i luften när vi steg upp, och när vi åkte började det regna. Vårt första mål för dagens resa var Karin, Lars, Basta och Fixa. Eftersom vi nästan åkte förbi dem på väg hem, stannade vi till och blev bjudna på en vansinnigt god paj, och därefter kaffe och namnsdagskaka. Som också var väldigt god. Där pratade vi raskt bort en massa timmar, men så småningom var det dags att rulla hemåt. Det kändes lite fel att ta med sig husvagnen därifrån, eftersom planen är att vi ska återvända dit nästa helg med husvagnen, för att få närmre till utställningen i Askersund på lördagen.

När vi kom hem var vi som sagt vansinnigt trötta, och fuskade ihop en middag genom att åka till en kinarestaurang och köpa hem mat. Nu har vi ätit den, och frågan är vilken film vi ska sova till i soffan. Det enda som förmodligen kan hålla oss vakna är en viss hund som inte är ett dugg trött, utan gärna skulle vilja göra en massa saker. Puh.......................

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jättekul att ni tittade in till oss .......

Anonym sa...

Vila ut er ordentligt så syns vi på lördag!!

Hundblues sa...

Karin, alltid lika fantastiskt att ha några som man bara sådär kan titta in till. Det blir så avspänt och skönt då.

Tessan, jasså vi ses på lördag. Vad trevligt, då ses vi på lördag.