fredag 18 december 2009

Dagboksblad torsdag 17 december 2009

Fan vad mycket snö det är, och alldeles onödigt kallt. Måste det vara så? Alla ni som säger att det är så fint med snö på vinten, ni är välkomna hem till mig och skotta snö på min garageuppfart och framför huset. Jag lovar att bjuda på glögg när ni när färdiga.

Det indikerades busskaos av arbetskamraterna när jag skulle åka hem. Dom kände många som suttit fast i bussen i timmar eller helt varit utan buss. För säkerhets skull ringde jag min granne, som tillika är en av mina projektledare som jag är chef över, och frågade hur han kommit hem. Och turligt nog var det inga problem varken när han åkte hem eller när jag åkte hem. Kanon.

Eftersom jag käkat julbord till lunch kände jag inget starkt behov av att äta middag. I stället åkte jag och handlade ingredienser till pepparkaksdeg, och sedan rörde jag ihop den. Det ska helst stå en vecka innan man bakar ut den. Faktum är att själva hoprörandet gick fortare än att åka och handla, så jag förstår inte folk som åker och köper deg när det är enklare att göra en själv. Dessutom blir det mycket godare.

Efter kvällsfika, lite sittande vid datorn blir det nu dags att gå och lägga sig.

Inga kommentarer: