måndag 21 december 2009

Dagboksblad måndag 21 december 2009

I morse började vi oanständigt tidigt. Efter frukosten åkte vi till dagis och lämnade Ia, och begav oss därefter in mot stan. Först på att-göra-listan stod hjälpa Hannah starta bilen. Hennes batteri hade givit upp i kylan. Det gick som en dans. Att starta hennes bil alltså. Om hon fick igång den lite senare vet jag ingenting om.

Liksom förra årets julkappsköpardag, börjde vi årets med en fika på Vetekatten. Och sedan gick vi lös på stan. Med betydligt mindre pengar på kontot och med händerna fulla med kassar återvände vi några timmar senare till bilen, och körde hemåt. Därefter vidtog bakning. Jag satte en deg till vörtbröd. Och sedan åkte vi och hämtade hund. Sedan bakade jag ut vörtbröden, vi käkade middag och jag fortsatte med att sätta en deg för rosenbullar. Och så kokade jag knäck. Nu är rosenbullarna, liksom vörtlimporna infrusna och knäcken paketerad. Hunden är promenerad, så nu återstår inte så mycket mer än att gå och lägga sig.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Tusen tack för hjälpen! Och bilen startade sedan.. kom inte väg förs vid 13:30..

Lisa sa...

det finns faktiskt jättefina kulor på Rusta, därifrån kommer de flesta av våra kulor. Även Åhlens har ju fina kulor =P

kram kram

Hundblues sa...

Hannah, vi hjälper dig så gärna, det är bara att säga till när du vill ha bilstartshjälp och Tristanvakt. Fast det vore ju kul med lite variation ;)

Lisa, vi får väl åka till Rusta och titta i värsta fall. Fast det roliga är ju att åka till London och gå på Harrods.