söndag 27 december 2009

Dagboksblad söndag 27 december 2009

Dagen började tidigt. Redan kvart över sju hade frun gjort morgonfika. Hon var ändå uppe och släppte ut hunden. Det blev en väldigt bra start på dagen. Efter kaffet kunde man slösova fram till klockan åtta då det var dags att slå på radion för att lyssna på Tengby och Mannheimer. Och det kunde man göra, samtidigt som man halvsov fram till klockan 10. Då steg vi upp och käkade en enklare frukost.

Två timmar senare var det dags för lunch med svärmor och fruns syster. Dom kom hem till oss och vi tryckte i oss lite rester från julbordet. Sedan begav sig alla utom jag ut på promenad. Jag satt vid datorn och försökte skriva lite, men det gick sisådär.

Så småningom blev det dags för oss att åka ut till mina föräldrars sommar-/vinter-ställe för att käka middag och hämta hem våra barn. Efter middag och kvällskaffe åkte vi hemåt igen. Väl hemma tittade vi på en av fruns födelsedagspresenter, DVD:n Lost in Austen. Sedan satt jag lite vid datorn och nu är det fanimej läggdags, för i morgon ska vi upp oanständigt tidigt.

Inga kommentarer: