torsdag 7 maj 2009

Vad är egentligen viktigt här i livet?

Läste i tidningen i morse att minst 800.000 av Comhems kunder drabbades då varken de kunde ringa med IP-telefoni, köra bredband eller titta på TV. Orsaken sades vara ett blixtnedslag. Post- och telestyrelsen (PTS) som är övervakningsenhet för denna typ av tjänster ska granska detta fall extra noga eftersom så många påverkades. Och jag förstår att detta inte får hända, det är ju en katastrof. Det framgick om inte annat av artikeln. I artikeln läser vi följande "Strömavbrottet gjorde att bland annat Champion League-semifinalen mellan Arsenal och Manchester United inte gick att se för Comhemabonnenterna. En kvart in i matchen kom bilden tillbaka men då utan ljud. Då hade United hunnit göra två mål." Ja, det är inte att leka med. När konsekvenserna blir att en massa människor inte kan se fotboll, då är det allvarligt. Då är det hög tid för PTS att gripa in. Hade strömavbrottet skett på bästa Bolibompatid hade det ju inte varit alls lika allvarligt. Och att alla (idioter) som gått över till IP-telefoni inte kunde ringa SOS-alarm är ju heller inte alls lika allvarligt som att man inte kunde se semifinalen mellan Arsenal och MU.


IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

Karin sa...

Det mest idiotiska var väl att alla dessa "idioter" överbelastade larmcentralen 112/SOS med frågor om varför Comhem inte funkade!!!???
*grrr*

Kristina sa...

Tack för titten på min blogg - jag kan berätta att jag hittills kollat av med min granne tillika arbetskamrat (som fö kör Ducati - det skulle jag också kunna tänka mig...)har lovat att övningsköra med mig. Nu gäller det att skicka in papper och hitta en gammal hoj. Trevlig helg!// Kristina

Hundblues sa...

Karin håller med dig, och jag kan ge mig fan på att det var just för att de inte kunde se fotbollsmatchen som de ringde 112.

Kristina, jag kommer med spänning följa din väg fram till körkort och en Vespa. Hoppas din väg till körkortet blir kortare än min. Jag började med körlektioner i mars och fick körkortet i början av september. Men jag hade ingen möjlighet till privat övningskörning.