fredag 8 maj 2009

Dagboksblad fredag 8 maj 2009

När jag nu sitter framför datorn kan man väl lika gärna skriva några meningslösa rader om dagen. Senare kanske jag blir för trött, och då blir raderna ännu meningslösare.

Ett fantastiskt väder har vi haft de senaste dagarna. Det är verkligen skönt att ta Vespan till jobbet. Jag funderar varje morgon på om jag skulle kosta på mig en extra sväng bara för att få köra lite längre, men det tycker jag aldrig att jag har tid med. I morse hade jag en MBL-förhandling redan klockan 8.

Men varför ska det vara så svårt att komma från jobbet justpå fredagseftermiddagarna? Det är alltid någon som vill prata med mig, och så vill jag bara....... Men bortemot fem kom jag i alla fall iväg, och när jag kommit hem åkte vi och handlade middag. Då fick jag chansen att provköra de nya sommardäcken vi varit tvungna att köpa. Det känns jävligt surt att slänga ut över fyratusen spänn på däck till en bil som man bara ska ha i två månader till, men med de gamla däcken hade det inte gått att sälja bilen eftersom de i stort sett var slicks (eller vad det nu heter).

Efter middagen var det dags för hundpromenad, och sedan så ska det låta. Därefter tog jag mig ner till datorn. Får se hur länge jag sitter här. Det finns ju viss risk att det beprövade konceptet tv-soffan/djurpolisen på animal planet/sömn tillämpas även i kväll. Men egentligen skulle jag vilja lägga mig tidigt så det inte kostar på så mycket att gå upp tidigt i morgon bitti, för en tidig hundpromenad. En tidig hundpromenad skulle vara på sin plats då det är mycket att göra i morgon. Jag måste framför allt baka inför söndagens kalas.

Inga kommentarer: