torsdag 21 maj 2009

Dagboksblad torsdag 21 maj 2009

Morgonfika. Kan man börja en ledig dag på ett bättre sätt? NÄ!

Efter fikat gick på en hundpromenad ( så förvånande). Sedan gjorde vi en Manet, dvs vi käkade frukost ute. (Frukost i det gröna, känd tavla av Manet). Därefter var det premiär för gräsklippning. Gräset var på sina ställen rätt högt, men nur är det klippt och fint. Och då ser man var det bara är mossa i gräsmattan, och man ser alla jävla gropar och håligheter som alltid funnits (har alltså inget med en viss lagotto att göra).

När jag slitit en timme med gräsklipparen var det dags att svida om och bege sig till Skansen och firandet av folknykterhetens dag. I trädgården till Ordenshuset på Skansen träffade vi många bekanta och vi fikade och hade väldigt trevligt. Sedan tittade vi på föreställningen "Nykterhetslogen repetera Hinke Bergegrens pjäs Rusets fånge", och därefter åkte vi hem. På vägen hem handlade vi, och så hem och käka middag.

Efter middagen satte jag en bröddeg på den polish jag satt på morgonen, och sedan satte jag en deg på den skållning jag också gjort i ordning på morognen. Under tiden promenerades det hund. När hunden var promenerad fikade vi och tittade på så ska det låta (inspelat) och sedan började jag baka av bröden och mecka med bilder i datorn. Och sedan läggdags!

På kvällen bakade jag bröd

Inga kommentarer: