torsdag 21 april 2011

Dagboksblad torsdag 21 april 2011

Hade tänkt vara ledig denna dag, men igår meddelade min chef att jag skulle ersätta honom på ett möte på torsdag förmiddag. Eftersom han skulle åkta till Tyskland på semester tyckte jag att det kan jag väl ställa upp och göra. Men när han sedan berättade att han skulle spela golf försökte jag backa ur, men det gick inge bra. Han är ju trots allt min chef.

Efter mötet käkade jag lunch och sedan åkte jag hem. Frun "jobbade hemifrån" idag, dvs hon hade promenerat hund, röjt hundbajs i trädgården och städat lite. Förutom att jobba också såklart. Ganska så omedelbart åkte vi till Brunnsvikens trädgårdar för att köpa pelargoner i födelsedagspresent till lilla mamma. När vi ändå var där passade vi på att fika också. Det hade vi inte gjort förut, vilket var synd, för det var bra. Därefter åkte vi till Scandinavian Photo för att jag ville köpa Photoshop Elements 9 till deras skandalöst låga pris, 699. Dessvärre lurade säljaren på mig Premiere Elements 9 också, så det blev ungefär samma utgift som om jag hade köpt bara PSE 9 till ordinarie pris, 999 SEK.

Hemkomna började jag baka den efterrättspaj som vi skull medföra till svärmor och den där stundande påskmiddagen. Det var en ganska meckig paj att göra.

Bortemot sex rullade vi iväg till svärmor, utom frun, som hade promenerat i förväg. Det blev en kväll med mat, fika umgänge och Stockholmsspelet.

Hemkommen hade jag tänkt ladda på mitt nya program, men jag insåg att hårddisken var lite för full för det, så jag påbörjade en omstrukturering av filer mellan dator och diverse mer eller mindre lösa hårddiskar. Nu är klockan egentligen läggdags, men jag är inte färdig ännu, och det måste jag för fanken bli innan jag går och lägger mig.

Hemkomna

Inga kommentarer: